PON - ČET 9.00-18.00

PET 9.00-16.00

Servis Xiaomi 11T

Xiaomi je med najhitreje rastočimi znamkami mobilnih telefonov v Sloveniji in po svetu in po svoji prodaji dohiteva tudi velikane, kot so Apple, Samsung in Huawei. S svojo veliko izbiro telefonov, kvaliteto in dostopnimi cenami osvaja vse tehnološke navdušence. V primeru nezgod ali poškodb, pa smo mi tu zato, da poskrbimo, da bo vaš Xiaomi telefon deloval kot nov! Ne glede na to, ali imate počeno steklo ali počen ekran, poškodovano kamero ali mikrofon, želite odpraviti programske napake ali pa vam je telefon padel v vodo, lahko na servisu Mobistekla odpravimo vse vrste napak in zagotovimo, da bo uporaba vašega telefona znova nemotena in prijetna.

Največja zaloga originalnih in nadomestnih rezervnih delov

Naša prednost je, da skrbimo za redno zalogo rezervnih delov v našem skladišču. V primeru, da slučajno nimamo določenega rezervnega dela, pa smo sposobni naročiti tako originalne dele kot tudi nadomestne dele. Nahajamo se v Ljubljani, kjer deluje naš Xiaomi servis s strokovno usposobljenimi tehnikom. Z njihovo hitrostjo in natančnostjo bomo vaš telefon popravili v nekaj urah, če tako želite. Naša predanost je zagotoviti, da boste čim prej ponovno uporabljali svoj telefon brez težav.

Imate počen zaslon ali razbito steklo na Xiaomi napravi?

V našem servisu Mobistekla, ki se nahaja v središču Ljubljane, se specializiramo za popravilo Xiaomi naprav. Naša glavna storitev je popravilo ekrana in stekla telefona, pri čemer vedno uporabljamo originalne dele. Verjamemo, da je to ključnega pomena za ohranjanje prvotne kakovosti vaše naprave.

Xiaomi telefoni so cenjeni zaradi svoje odlične kakovosti ekrana. Značilni so bodisi za njihove živahne IPS LCD ekrane bodisi za njihove vrhunske AMOLED ekrane, ki ponujajo izjemno barvno natančnost, globoko črno in ostre podrobnosti. Te lastnosti se odražajo v kakovosti slike, ki je ena najboljših v industriji.

Poleg tega Xiaomi telefoni uporabljajo kakovostno steklo za zaščito teh vrhunskih zaslonov. Ta stekla niso samo trdna, ampak tudi odporna na praske, kar pripomore k dolgotrajni lepoti vašega telefona.

Ker pri našem Xiaomi servisu uporabljamo samo originalne dele, vključno z zasloni in stekli, lahko zagotovimo, da vaš popravljeni Xiaomi telefon ohrani svojo prvotno kakovost in vrhunsko zmogljivost. Pogosto se zgodi, da je poškodovano le steklo, medtem ko ekran in zaslon delujeta brezhibno. V takem primeru izvedemo samo popravilo stekla, medtem ko ekran ostane originalen.

Se vam Xiaomi ne polni oziroma ima slabo baterijo?

Eden izmed najpogostejših problemov, ki jih uporabniki pametnih telefonov srečujejo, so težave z baterijo. Te se lahko kažejo na različne načine: morda se vaša baterija hitro sprazne, se nenavadno greje ali pa telefon nenadoma ugasne, kljub temu da je vaša baterija polna. Vse to so znaki, da je morda potrebna zamenjava baterije.

Ko gre za zamenjavo baterije, v našem servisu Mobistekla v Ljubljani stremimo k temu, da za vsako napravo Xiaomi uporabljamo visokokakovostne originalne baterije. Xiaomi baterije so znane po svoji vzdržljivosti in odlični zmogljivosti, kar je še posebej pomembno za naprave, ki se intenzivno uporabljajo.

Uporaba originalnih baterij je ključnega pomena za ohranitev optimalne zmogljivosti vašega telefona. Zato v našem servisu vedno zagotavljamo, da uporabljamo samo originalne baterije, kar nam omogoča, da vašemu telefonu povrnemo prvotno dolgo življenjsko dobo baterije in optimalno zmogljivost.

Vam pri Xiaomi kamera ne ostri ali kamera sploh ne deluje?

Kamera na vašem telefonu je vitalna funkcija, ki omogoča snemanje pomembnih trenutkov, komunikacijo s prijatelji in družino ali pa sodelovanje v virtualnih sestankih. Ko kamera preneha delovati pravilno, je to lahko zelo frustrirajoče.

Opaziti, da je čas za popravilo ali zamenjavo kamere, je precej preprosto. Če opazite, da so vaše fotografije ali videi zamegljeni, nejasni ali pa če je slika popačena, je to lahko znak, da je vaša kamera poškodovana. Prav tako lahko kamera na telefonu preneha delovati nenadoma, prikaže črni zaslon ali pa se aplikacija za kamero pogosto sesuje.

Pogosti vzroki za poškodbe kamer na telefonih vključujejo padce, udarce ali pritiske na objektiv kamere. Prav tako so lahko poškodbe posledica izpostavljenosti vodi ali vlagi, včasih pa se lahko kamere poškodujejo tudi zaradi notranjih napak ali zaradi nepravilnega posodabljanja programske opreme.

V servisu Mobistekla se zavedamo, kako pomembna je kamera na vašem telefonu, zato se pri nas lahko zanesete na popolno popravilo ali zamenjavo. Ne glede na vrsto ali model vašega telefona bomo poskrbeli, da bo vaša kamera znova delovala tako, kot je treba.

Uporabljamo le najkakovostnejše dele, kar zagotavlja, da je popravilo ali zamenjava kamere dolgotrajna in učinkovita. Naša ekipa strokovnjakov je usposobljena za delo z različnimi modeli telefonov in so sposobne odpraviti različne težave s kamero, ki se lahko pojavijo.

Ali ima vaš Xiaomi nedelujoč mikrofon?

V današnjem digitalnem svetu je mikrofon v vašem mobilnem telefonu ključen element za izvajanje nalog, kot so klicanje, uporaba glasovnih pomočnikov, snemanje zvočnih posnetkov in več. Ko mikrofon ne deluje pravilno, lahko to povzroči precejšnje nevšečnosti.

Znaki, da je čas za servis ali zamenjavo mikrofona, so pogosto zelo očitni. Če vaši klici postanejo tihi, nejasni ali če sogovorniki ne slišijo vašega glasu, je to posledica težav z mikrofonom. Poleg tega lahko nepričakovane prekinitve delovanja mikrofona ali pogosto zrušenje aplikacij, ki uporabljajo mikrofon, prav tako kažejo na morebitne težave. Poškodbe mikrofona se pogosto pojavijo zaradi fizičnih udarcev, padcev, ali pa zaradi zamašitve z prahom in umazanijo. Prav tako lahko tekočine, notranje napake ali težave z posodobitvijo programske opreme vplivajo na delovanje mikrofona.

V našem Xiaomi servisu razumemo pomen dobro delujočega mikrofona na vašem telefonu, zato smo zavezani k temeljitemu popravilu ali zamenjavi mikrofona. Ponosni smo, da uporabljamo samo najkakovostnejše dele, kar pomeni, da so naša popravila in zamenjave mikrofonov trajne in učinkovite. Naše ekipe strokovnjakov so izkušene pri odpravljanju številnih težav z mikrofoni na različnih modelih telefonov.

V Mobistekla servisu smo predani izpolnjevanju pričakovanj naših strank. Če se soočate s težavami z mikrofonom, nas obiščite, in z veseljem vam bomo pomagali.

Vam zvočnik hrešči ali pa ne slišite sogovornika?

Pri Mobistekli smo specializirani za popravilo zvočnikov znamke Xiaomi. Če se soočate z nedelujočim zvočnikom na vašem Xiaomi napravi, smo tu, da vam pomagamo.

Razlogi okvare zvočnika so lahko različni. Včasih gre za fizično poškodbo, kot je padec ali udarec, ki lahko privede do težav z reprodukcijo zvoka. Drugi vzroki vključujejo napake v notranjih komponentah, kot so prekinjena žica ali poškodovani kontakti. Poleg tega lahko tudi umazanija, prah ali vlaga vplivajo na delovanje zvočnika.

Kako opazite okvaro zvočnika? Obstaja več znakov, na katere morate biti pozorni. Če ne slišite nobenega zvoka iz zvočnika, če zvok izhaja iz zvočnika slabe kakovosti, če zvok šumi ali se prekinja, so to indikacije, da je vaš zvočnik poškodovan ali nepravilno deluje. Prav tako je mogoče, da se zvočnik sploh ne vklopi ali da je zvok izkrivljen.

Pri Mobistekli vam zagotavljamo, da imamo na zalogi le najkvalitetnejše dele za popravilo zvočnikov Xiaomi. Naši strokovno usposobljeni tehnični specialisti se posvetijo diagnosticiranju in odpravljanju težav, da vam zagotovijo optimalno delovanje zvočnika. Ne glede na vrsto okvare ali model vaše naprave Xiaomi, vam bomo pomagali popraviti vse, kar je povezano z nedelujočim zvočnikom.

Naš cilj je zagotoviti visoko kakovostno popravilo zvočnikov, ki vas bo navdušilo nad obnovljenim zvokom vaše Xiaomi naprave. S tem v mislih se osredotočamo na strokovnost, natančnost in uporabo prvovrstnih rezervnih delov.

Popravilo težav s signalom

Težave z signalom so pogosti vzroki za slabo delovanje telefonov in drugih naprav. Obstaja več razlogov, zakaj lahko pride do teh težav, in pomembno je, da jih pravilno diagnosticiramo in odpravimo.

Nekateri pogosti vzroki za težave s signalom vključujejo:

 • Slaba pokritost omrežja: V nekaterih območjih lahko signal omrežja oslabi zaradi oddaljenosti od oddajnikov ali ovir, kot so stavbe, hribi ali debela stena. Slaba pokritost omrežja lahko povzroči izgubo signala ali slabšo kakovost povezave.
 • Tehnične napake: Napake v notranjih komponentah naprave, kot so antene ali ojačevalniki signala, lahko privedejo do težav z signalom. Poškodovane ali obrabljene komponente lahko povzročijo izgubo signala ali slabšo kakovost povezave.
 • Motnje elektromagnetnih virov: Elektromagnetni viri, kot so druga elektronska oprema, električne napeljave ali kovinski predmeti v bližini, lahko povzročijo motnje signala. Te motnje lahko vplivajo na moč in stabilnost signala.


Kako opazimo težave s signalom? Obstaja več znakov, ki kažejo, da signal ne deluje pravilno ali sploh ne deluje:

 • Slaba kakovost povezave: Če se pogovorji prekinjajo ali so zvočno izkrivljeni, če prenos podatkov traja dlje kot običajno ali če se spletna povezava pogosto prekine, je to lahko znak težav s signalom.
 • Slaba povezava: Če na napravi opazimo ikono z omejenim signalom ali celo brez signala, čeprav smo v območju, kjer bi morala biti prisotna povezava, je to jasen pokazatelj težav s signalom.


V Mobisteklu se zavedamo, kako pomembna je zanesljiva in močna povezava za nemoteno delovanje vaših naprav. Pri popravilu težav s signalom uporabljamo najkvalitetnejše dele in komponente. Naša ekipa strokovnjakov je usposobljena za natančno diagnozo in odpravo vzrokov težav z signalom. Zavedamo se, da so deli ključnega pomena za učinkovito popravilo, zato zagotavljamo uporabo najkvalitetnejših delov, ki so združljivi s specifikacijami vaše naprave.

Popravilo bralnika sim kartice na Xiaomi telefonih

Bralnik SIM kartice je ključna komponenta mobilnih naprav, ki omogoča pravilno delovanje telefonske kartice in vzpostavitev povezave s telekomunikacijskim omrežjem. Kljub njegovi majhnosti je bralnik SIM kartice izpostavljen različnim težavam, ki lahko vplivajo na funkcionalnost telefona. V Mobisteklu, našem specializiranem servisu telefonov in naprav, se zavedamo pomembnosti zanesljivega delovanja bralnika SIM kartice in vam nudimo vrhunsko popravilo te ključne komponente.

Kako pride lahko do težav z bralnikom SIM kartice? Obstaja več dejavnikov, ki lahko prispevajo k nepravilnemu delovanju bralnika SIM kartice. Med najpogostejšimi težavami so:

 1. Fizična poškodba: Padec telefona ali nenadna udarna sila lahko poškoduje kontakte v bralniku SIM kartice, kar lahko privede do težav pri prepoznavanju kartice.
 2. Oksidacija: Če pride do izpostavljenosti vlage ali tekočine, se lahko na kontaktih bralnika SIM kartice pojavi oksidacija. To lahko povzroči slab stik med bralnikom in SIM kartico, kar rezultira v težavah pri branju ali zaznavanju kartice.
 3. Mehanske težave: Včasih se lahko v bralniku SIM kartice pojavijo mehanske težave, kot je okvara vzmeti ali poškodovani mehanizmi, ki držijo kartico na mestu. To lahko prepreči pravilno vstavljanje SIM kartice ali pa jo zadrži v bralniku, kar povzroča neželeno funkcionalnost.
Kako opaziti težave v bralniku SIM kartice? Obstaja nekaj znakov, na katere je treba biti pozoren, če sumite, da vaš bralnik SIM kartice morda ne deluje pravilno:

 1. Napake pri prepoznavanju kartice: Če vaš telefon neprestano prikazuje sporočila o napaki SIM kartice ali če se kartica sploh ne prikaže, je to lahko znak težav z bralnikom SIM kartice.
 2. Slaba povezava: Če opazite, da se signal vašega mobilnega omrežja pogosto prekine ali je šibek, čeprav ste v območju, ki običajno ima dober sprejem, je lahko to posledica nepravilnega delovanja bralnika SIM kartice.
 3. Težave pri vstavljanju kartice: Če je postopek vstavljanja SIM kartice neprijeten, se zatika ali se kartica ne prilega pravilno, je to lahko znak težav z mehanizmom bralnika SIM kartice.


Pri Mobisteklu se zavezujemo, da bomo poskrbeli za vaše težave z bralnikom SIM kartice. Naši izkušeni tehnični strokovnjaki bodo temeljito pregledali vašo napravo in hitro ugotovili vzrok težav. Uporabljamo le najkvalitetnejše nadomestne dele za popravilo bralnika SIM kartice, kar zagotavlja, da bo vaša naprava obnovljena v optimalno delujoče stanje. Naš postopek popravila bralnika SIM kartice vključuje natančno čiščenje kontaktov, odpravljanje oksidacije, zamenjavo poškodovanih delov in prilagajanje mehanskih mehanizmov. S tem zagotavljamo, da bo bralnik SIM kartice deloval brezhibno in da bo vaša naprava zaznala in povezala s telefonsko kartico brez težav.

Popravilo tipk za vklop in glasnost na Xiaomi telefonih

Popravilo tipk za vklop in glasnost na Xiaomi telefonih je pogost problem, s katerim se srečujejo uporabniki. Vendar pa v našem Xiaomi servisu ponujamo rešitve, ki vam bodo pomagale obnoviti delovanje teh ključnih komponent.

Eden od načinov, kako opazimo poškodbo gumbov za vklop in glasnost, je, da postanejo tipke neučinkovite ali nepravilno odzivne na pritisk. Morda se tipke ne premikajo gladko ali pa se zataknejo v enem položaju. Drugo opazno znamenje poškodbe je lahko tudi izgubljeno ali poškodovano pritiskanje, ko se tipke zlomijo ali odpadejo.

Obstaja več vzrokov za poškodbo tipk na Xiaomi telefonih. Med najpogostejšimi vzroki so lahko fizične poškodbe, kot so padci telefona, močno pritiskanje tipk ali nenamerno izvajanje napora na njih. Poleg tega lahko umazanija, prah ali vlaga vstopijo v tipke in povzročijo njihovo zmanjšano delovanje ali okvaro. Tudi dolgotrajna uporaba in obraba lahko prispevata k poškodbi gumbov.

Pri Mobisteklu servisu telefonov in drugih naprav si prizadevamo zagotoviti najvišjo kakovost popravil. Zato za popravilo tipk za vklop in glasnost na Xiaomi telefonih uporabljamo le najkvalitetnejše nadomestne dele. Naša ekipa strokovnjakov ima dostop do originalnih nadomestnih delov, ki so zasnovani posebej za vaš model telefona. Z uporabo teh visokokakovostnih delov zagotavljamo, da se tipke popravijo tako, da delujejo enako kot nove. Ne glede na to, ali gre za zamenjavo tipke za vklop ali popravilo tipke za glasnost, lahko zaupate našim izkušenim tehnikom, da bodo učinkovito obnovili delovanje teh pomembnih gumbov na vašem Xiaomi telefonu. Naš cilj je zagotoviti, da se vaša naprava vrne v popolno delovno stanje, tako da lahko nemoteno nadaljujete uporabo telefona brez težav.

Menjava zadnjega stekla na Xiaomi telefonih

Pri Mobisteklu, servisu telefonov in drugih naprav, smo specializirani tudi za menjavo zadnjega stekla na Xiaomi telefonih. Razumemo, da se lahko zadnje steklo poškoduje zaradi padcev ali obrabe, kar lahko vpliva na estetski videz in funkcionalnost telefona.

Pri menjavi zadnjega stekla Xiaomi telefona uporabljamo najkvalitetnejše dele, ki zagotavljajo visoko kakovost in vzdržljivost. Naša izkušena ekipa servisnih tehnikov skrbno odstrani poškodovano steklo in ga nadomesti z novo komponento, ki je popolnoma združljiva z vašim Xiaomi telefonom. S tem zagotavljamo, da bo vaš telefon obnovljen v skladu z visokimi standardi kakovosti.

Poleg tega vam priporočamo, da zaščitite svoj telefon z ustreznimi zaščitnimi etuiji ali ovitki. Zaščitni etuiji lahko preprečijo poškodbe zadnjega stekla, hkrati pa nudijo dodatno zaščito pred padci, praskami in drugimi poškodbami. Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri ustrezne zaščite za vaš Xiaomi telefon, ki bo ustrezala vašim potrebam in ohranila vašo napravo v najboljšem možnem stanju.

Popravilo Xiaomi polnilnega konektorja

Pri Mobisteklu, specializiranem servisu za telefone in druge naprave, smo strokovnjaki za popravila polnilnih konektorjev. Naša izkušena ekipa se ukvarja z odpravljanjem težav, ki se pojavijo na polnilnih konektorjih, kar vam omogoča, da svoj telefon Xiaomi ponovno uporabljate v polni meri. Vzroki za poškodbo polnilnega konektorja se lahko razlikujejo, vendar so najpogostejši naslednji:

 1. Pogosta uporaba: Redna priključitev in odstranjevanje polnilnega kabla lahko povzroči obrabo in posledično poškodbo kontaktev na konektorju.
 2. Napačna uporaba kabla: Uporaba neustreznega, slabo kakovostnega ali poškodovanega kabla za polnjenje lahko privede do težav s polnilnim konektorjem.
 3. Kemične snovi: Stik s tekočinami, kot so voda, sokovi ali drugi tekoči materiali, lahko povzroči korozijo in oksidacijo kontaktov na konektorju.
Kako opaziti, ali je polnilni konektor poškodovan? Tukaj je nekaj znakov, na katere morate biti pozorni:

 1. Težave pri priključevanju kabla: Če opazite težave pri vstavljanju polnilnega kabla v konektor ali če kabla ni mogoče pravilno pritrditi, je mogoče, da je konektor poškodovan.
 2. Izguba stika med polnilnim kablom in telefonom: Če se telefon ne začne polniti ali se nenehno prekinja polnjenje, je to lahko znak poškodovanega polnilnega konektorja.
 3. Slaba kakovost polnjenja: Če se telefon polni počasneje kot običajno ali se baterija prazni hitreje, je lahko vzrok za to težavo poškodovan polnilni konektor.
Pri Mobisteklu se zavezujemo, da uporabljamo najkvalitetnejše dele za zamenjavo in najnovejša orodja za popravilo polnilnih konektorjev pri telefonih Xiaomi. Naša ekipa tehničnih strokovnjakov skrbno preveri stanje polnilnega konektorja in ga, če je potrebno, zamenja z originalnim delom, ki zagotavlja trajnost in brezhibno delovanje.

Če ugotovimo, da zamenjava polnilnega konektorja ni nujna, ampak je težava morda le v kablu ali adapterju, vam ponujamo široko izbiro novih adapterjev in kablov za polnjenje telefona Xiaomi. Naša ponudba vključuje preverjene izdelke, ki zagotavljajo zanesljivo in varno polnjenje vašega telefona.

Ne glede na vrsto poškodbe polnilnega konektorja ali težave, s katerimi se srečujete, se lahko zanesete na nas. Pri Mobisteklu stremimo k temu, da vam zagotovimo hitro in učinkovito popravilo ter vrnitev vašega telefona v optimalno delovno stanje.

Popravilo Xiamoi ohišja

V Mobistekla servisu se ukvarjamo tudi s popravili ohišja za različne modele Xiaomi telefonov. Ohišje je ena izmed ključnih komponent, ki zagotavlja zaščito in estetski videz vaše naprave. Vendar pa se sčasoma lahko ohišje poškoduje zaradi padcev, udarcev, obrabe ali preprosto zaradi dolgotrajne uporabe. Obstaja več dejavnikov, ki kažejo na potrebo po zamenjavi ohišja vašega Xiaomi telefona:

 1. Fizičke poškodbe: Če je ohišje razpokano, počeno, opraskano ali ima druge vidne poškodbe, je priporočljivo razmisliti o zamenjavi. Poškodbe na ohišju lahko vplivajo na splošno delovanje naprave in estetski videz.
 2. Slaba prileganje: Če opazite, da se ohišje ne prilega dobro, se morda ključni deli ne držijo trdno skupaj. To lahko povzroči nestabilnost in lahko vpliva na delovanje gumbov, tipk in drugih funkcij.
 3. Obraba materiala: Dolgotrajna uporaba lahko povzroči obrabo ohišja, kar se kaže v bledenju barve, odstopanju premazov ali drugih znakih obrabe. V takih primerih je zamenjava ohišja odličen način za osvežitev videza vaše naprave.


 4. V Mobistekla servisu ponujamo popravila ohišja na vseh modelih Xiaomi telefonov. Ne glede na to, ali imate najnovejši model ali starejšo različico, naša ekipa izkušenih tehnikov bo poskrbela, da bo vaš telefon videti kot nov.

  Popravilo vibracij

  Kot strokovnjaki v servisu telefonov Mobistekla smo opazili, da se lahko težave z vibracijami na Xiaomi telefonih pojavijo v različnih oblikah. Nekateri uporabniki lahko opazijo, da njihov telefon sploh ne vibrira, medtem ko drugi morda ugotovijo, da so vibracije preslabotne ali premočne.

  Znaki, ki kažejo na težave z vibracijami, so lahko naslednji: obvestila se ne slišijo, čeprav je telefon nastavljen na vibriranje, ali vibracije so očitno oslabeli v primerjavi s prejšnjim stanjem. Včasih telefon vibrira samo pri določenih funkcijah, kot je klicanje ali prejemanje sporočil, vendar ne vibrira pri drugih funkcijah, kot so budilka ali časovnik.

  V Mobistekla servisu smo se uspešno spopadli z vsemi vrstami težav z vibracijami na Xiaomi telefonih. Naši izkušeni tehnični strokovnjaki bodo natančno preučili vaš telefon, da bi ugotovili vir težave, in ga bodo nato odpravili, da bo vaš telefon spet deloval tako, kot bi moral. Ne glede na to, ali gre za zamenjavo vibracijskega motorja ali za odpravo programske težave, se lahko zanesete na naše strokovno znanje in zavezanost kakovosti, da bo vaš telefon spet deloval optimalno.

  Popravilo Xiaomi wifi ali Bluetooth povezave

  Pri delu v servisu telefonov Mobistekla pogosto naletimo na težave z Wi-Fi ali Bluetooth povezavami na različnih mobilnih napravah. Te težave se lahko kažejo na različne načine, kot so prekinitev povezave, nizka hitrost povezave, težave z odkrivanjem ali povezovanjem z drugimi napravami, ali celo popolna odsotnost možnosti za povezavo preko Wi-Fi ali Bluetooth. Težave lahko zaznate, če vaša naprava ne more zaznati ali se povezati z znanimi Wi-Fi omrežji, če prekinja povezave ali če ne more vzpostaviti stabilne povezave. Pri Bluetooth povezavah lahko naletite na podobne težave, kot so težave pri povezovanju z znanimi napravami ali prekinitev povezave med uporabo.

  Pri Mobistekla servisu razumemo, da so zanesljive Wi-Fi in Bluetooth povezave ključne za optimalno delovanje vašega telefona.

  Popravila Xiaomi v stiku s tekočino

  Ko vaš telefon Xiaomi pride v stik z vodo ali katerokoli drugo tekočino, se lahko zgodi več stvari. Tekočina lahko povzroči kratke stike, ki lahko poškodujejo elektronske komponente. To lahko vodi do nenadne izgube napajanja, težav s polnjenjem, motenj na zaslonu ali celo popolnega izklopa naprave. Kljub temu, da so nekateri modeli odporni na vodo, ni noben telefon popolnoma varen pred vsemi vrstami tekočin in posledicami, ki jih lahko povzročijo.

  V servisu Mobistekla smo strokovnjaki za popravilo telefonov Xiaomi, ki so bili izpostavljeni tekočinam. Z izkušnjami in znanjem, ki smo ga pridobili z dnevnim popravljanjem takih naprav, lahko ponudimo rešitve, ki so prilagojene vsakemu posameznemu primeru. Naš cilj je, da vaš telefon čim prej spravimo nazaj v delujoče stanje.

  Če se vaš telefon znajde v stiku z vodo ali drugo tekočino, je pomembno, da takoj ukrepate, da zmanjšate morebitno škodo. Najprej telefon izklopite in ga odklopite od vseh napajalnih virov. Če je mogoče, odstranite baterijo in SIM kartico. Telefon poskušajte nežno otresti, da odstranite morebitno tekočino, nato pa ga položite na suho in toplo mesto. Izogibajte se uporabi sušilca za lase ali drugih virov toplote, saj lahko ti dodatno poškodujejo komponente telefona.

  Pozabljeno geslo in odklep Xiaomija

  Pozabljeno geslo na Xiaomiju je nekaj, kar se lahko zgodi vsakomur. V današnjem času smo pogosto preplavljeni z informacijami in z različnimi gesli za različne račune, zato je popolnoma razumljivo, da se včasih eno ali dve gesli izmuzneta iz našega spomina. To je lahko še posebej frustrirajoče, ko se to zgodi z geslom za vaš telefon Xiaomi, ki je za mnoge ključni del vsakdanjega življenja.

  V servisu Mobistekla se zavedamo tega izziva in razumemo, kako pomembno je, da hitro odpravimo te težave. Imamo bogate izkušnje z odklepanjem telefonov Xiaomi, ne glede na to, ali gre za pozabljeno geslo, vzorec ali PIN. Naša ekipa strokovnjakov se dnevno sooča z različnimi primeri, zato lahko hitro in učinkovito rešimo večino težav s pomočjo naših preverjenih metod.

  Odprava programskih napak in namestitev nove programske opreme na vaš Xiaomi

  Programske napake na telefonih so pogosto posledica nezdružljivosti programske opreme, neuspešnih posodobitev, okužb z virusi ali preprosto napak v samem operacijskem sistemu. Te težave lahko povzročijo različne simptome, kot so nenadne zaustavitve, težave z aplikacijami, počasno delovanje in celo izgubo podatkov. Ko se srečujemo s takšnimi težavami, je odprava programskih napak ključnega pomena.

  Vedno je pomembno imeti najnovejšo programsko opremo na vašem telefonu Xiaomi. Nova programska oprema običajno prinaša izboljšave v zmogljivosti, odpravlja znane varnostne ranljivosti in dodaja nove funkcije, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo. Čeprav je posodobitev običajno preprost postopek, lahko pride do zapletov, ki zahtevajo pomoč strokovnjakov.

  V servisu Mobistekla smo tu, da vam pomagamo. Ne glede na model telefona Xiaomi, smo pripravljeni pomagati pri odpravi programskih napak in namestitvi najnovejše programske opreme. Naše storitve se ne končajo zgolj pri odpravi napak; prav tako zagotavljamo, da so med celotnim postopkom vaše datoteke, slike, videoposnetki in ostali osebni podatki varno shranjeni. Varovanje vaših podatkov je za nas ključnega pomena.

  Pridobitev in ohranitev podatkov iz nedelujočih Xiaomi naprav

  V našem servisu, Mobistekla, se specializiramo za pridobivanje podatkov iz nedelujočih Xiaomi naprav. Razumemo, da se vam v določenih situacijah lahko zgodi, da potrebujete dostop do podatkov iz vaših nedelujočih naprav. V našem servisu Mobistekla smo specializirani za pridobivanje podatkov iz teh nedelujočih Xiaomi naprav. S pomočjo strokovno usposobljenega osebja in specializirane opreme se ukvarjamo z obnovo podatkov, ki jih potrebujete. Poleg tega si prizadevamo zagotoviti visoko raven varnosti pri pridobivanju podatkov. Spoštujemo vašo zasebnost in skrbimo za zaupnost vaših osebnih informacij. S tem namenom smo izvajali ustrezne varnostne ukrepe, ki preprečujejo nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov.

  Popravilo senzorja za prstni odtis ali face recognition pri Xiaomi napravah

  Kdaj lahko pride do napak? Senzor za prstni odtis je zelo občutljiv in natančen pripomoček, ki lahko naleti na težave iz več razlogov. Eden najpogostejših je vlaga. Če so vaše roke mokre ali celo rahlo vlažne, bo senzor morda imel težave pri branju vašega prstnega odtisa. Senzor deluje na principu zaznavanja drobnih grebenov in dolin na vašem prstu, zato voda lahko povzroči zaznavne težave.

  Podobno je umazanija še en pogost vzrok za težave s senzorjem prstnih odtisov. Umazanija ali mast na prstu lahko prepreči pravilno delovanje senzorja. Zato je pomembno, da so vaše roke in zaslon telefona vedno čisti.

  Poleg tega lahko poškodba na prstu, kot so ureznine, opekline ali druge spremembe, ki vplivajo na vaš prstni odtis, ovira za senzor. Ker senzor deluje na podlagi prepoznavanja unikatnega vzorca vašega prstnega odtisa, bo vsaka sprememba tega vzorca povzročila težave.

  Pri prepoznavanju obraza je ena od glavnih težav slaba svetloba. Sistemi za prepoznavanje obraza se zanašajo na dobro osvetljenost, da lahko pravilno identificirajo obraz. Če ste v temni sobi ali proti močni svetlobi, bo morda naprava imela težave z vašim prepoznavanjem.

  Kako odpraviti te težave?

  Če imate težave s senzorjem za prstni odtis na Xiaomiju, poskusite najprej očistiti prst in zaslon telefona. Če težava ostane, poskusite ponovno nastaviti svoj prstni odtis v nastavitvah naprave. Če je težava zaradi poškodbe prsta, boste morda morali počakati, da se poškodba zaceli, ali pa v napravo dodati dodaten prst.

  Pri prepozavanju obraza pa je pomembno, da poskusite izboljšati osvetlitev. Če ste v temni sobi, vklopite luč ali se premaknite na bolj osvetljeno območje. Če je težava še vedno prisotna, poskusite ponovno nastaviti prepoznavanje obraza v nastavitvah naprave.

  Včasih pa tudi ti koraki ne zadostujejo, in v takem primeru je morda potrebno profesionalno popravilo. V našem servisu Mobistekla smo specializirani za reševanje tovrstnih težav na Xiaomi napravah. Naše izkušene ekipe tehnikov se lahko lotijo tako mehanskih kot tudi programskega popravila, da bi vašo napravo pripeljali nazaj v optimalno stanje.

  Popravilo NFC sprejemnika na Xiaomi

  Kako lahko ugotovite, da imate težave s NFC?

  Ena od glavnih težav, ki jih uporabniki pogosto srečujejo, je, da NFC ne deluje pravilno, ko poskušajo plačevati ali deliti podatke. Če vaš telefon ne more zaznati drugega NFC naprave ali če NFC plačila niso uspešna, je to prvi znak, da je lahko vaš NFC sprejemnik pokvarjen.

  Drugi vzrok za težave z NFC je lahko tudi poškodba telefona. Padci, udarci ali druga fizična poškodba lahko vplivajo na NFC anteno, ki je običajno nameščena blizu baterije vašega telefona. Kako lahko te težave odpravite?

  Preden se obrnete na servis, lahko poskusite nekaj preprostih korakov. Poskrbite, da je NFC v nastavitvah vašega telefona vklopljen. Če je že vklopljen, ga poskusite izklopiti in ponovno vklopiti.

  Prav tako poskrbite, da je vaš telefon posodobljen na najnovejšo različico operacijskega sistema. Včasih lahko posodobitve operacijskega sistema vključujejo popravke, ki odpravijo težave s NFC.

  V Mobisteklu se zavedamo, kako pomembna je NFC tehnologija v vsakdanjem življenju. Uporabljamo jo za hitro deljenje podatkov, brezkontaktna plačila, povezovanje z drugimi napravami in še veliko več. Ko te funkcionalnosti ne delujejo pravilno, lahko to povzroči veliko frustracij. Če vse zgoraj navedene rešitve ne odpravijo težave, je napočil čas, da za nasvet povprašate strokovnjake. V našem servisu Mobistekla smo usposobljeni za popravilo NFC sprejemnikov na Xiaomi napravah.

  Popravilo Xiaomi svetilke in bliskavice

  Svetilka in bliskavica na pametnih telefonih Xiaomi igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju visokokakovostnih fotografij in izboljšanju uporabniške izkušnje. Kljub njihovi robustnosti pa se lahko sčasoma pojavijo težave z njihovim delovanjem.

  Znaki težav s svetilko ali bliskavico se lahko pojavijo na več načinov. Svetilka ali bliskavica morda ne deluje pravilno ali pa svetilka oddaja šibkejšo svetlobo, kot bi morala. Fizična poškodba telefona, kot so padci ali udarci, lahko povzroči okvaro svetilke ali bliskavice.

  Zato se lahko obrnite na naš servis Mobistekla in opravimo hiter in kakovosten popravek vaše bliskavice oziroma svetilke.

  Popravilo senzorja bližine na Xiaomi napravah

  Senzor bližine v pametnih telefonih, kot so Xiaomi naprave, ima več uporabnih funkcij. Tu je še štiri ključne funkcije senzorja bližine:

  • Preprečevanje napačnih vnosov: Med telefonskim klicem senzor bližine zazna, ko je telefon blizu obraza uporabnika, in izklopi zaslon, da prepreči nenamerno aktiviranje drugih funkcij telefona z obrazom ali ušesom.
  • Varčevanje z energijo: Senzor bližine lahko pomaga prihraniti baterijo. Ko je telefon v žepu ali torbi, senzor zazna, da je telefon blizu in lahko izklopi zaslon, da prihrani energijo.
  • Smart Cover funkcionalnost: Nekatere zaščitne ovitke za telefone imajo vgrajene magnete, ki delujejo v sinergiji s senzorjem bližine. Ko se ovitek zapre, senzor zazna spremembo in samodejno izklopi zaslon.
  • Avtomatsko prilagajanje zaslona: V nekaterih napravah senzor bližine deluje skupaj z ambientnim svetlobnim senzorjem, da prilagodi svetlost zaslona glede na razdaljo do uporabnika. Ko uporabnik napravo približa obrazu, se svetlost zaslona zmanjša, da zmanjša obremenitev oči in prihrani baterijo.


  • Vse te funkcije poudarjajo pomembnost pravilnega delovanja senzorja bližine za optimalno uporabniško izkušnjo. Zato je ključnega pomena, da se ob morebitnih težavah pravočasno obrnete na strokovnjake za popravilo.

   Popravilo svetlobnega senzorja oziroma samodejne osvetlitve vašega Xiaomi telefona

   Svetlobni senzor, tudi znan kot senzor ambientalne svetlobe, je ključna komponenta Xiaomi pametnih telefonov, ki opravlja več funkcij. Tu so navedene štiri glavne funkcije svetlobnega senzorja:

   1. Samodejno prilagajanje svetlosti zaslona: Senzor ambientalne svetlobe zaznava svetlobne pogoje v okolju in samodejno prilagaja svetlost zaslona, da se optimizira vidljivost in varčuje z baterijo.
   2. Nadzor senzorja bližine: Svetlobni senzor včasih deluje skupaj s senzorjem bližine, da preveri, ali je telefon v torbi ali žepu, in s tem prepreči napačne vnose ali klice.
   3. Prilagajanje barv zaslona: Nekateri Xiaomi modeli uporabljajo senzor ambientalne svetlobe, da prilagodijo barvni profil zaslona glede na okoliško svetlobo, za bolj naraven in udoben pogled.
   4. Prilagajanje osvetlitve tipkovnice: V nekaterih modelih svetlobni senzor prilagaja svetlost osvetlitve tipkovnice glede na okoljsko svetlobo, kar omogoča lažje tipkanje v različnih svetlobnih pogojih.


   Te funkcije skupaj zagotavljajo, da je uporabniška izkušnja pri uporabi Xiaomi telefona vedno optimalna, ne glede na svetlobne razmere v okolju. Ko svetlobni senzor ne deluje pravilno, so lahko te funkcije motene, kar vpliva na celotno uporabniško izkušnjo. Zato je tako pomembno, da se ob morebitnih težavah obrnete na strokovnjake za popravilo.

   Popravilo vložka za SIM in SD kartice na Xiaomi napravah

   Vložek za SIM in SD kartice je pomemben del vsakega Xiaomijevega telefona, ki omogoča uporabo SIM kartice za povezavo s telekomunikacijskim omrežjem ter vstavljanje SD kartice za razširitev pomnilnika. Vendar pa se lahko včasih pojavijo težave s tem vložkom. Spodaj vam bom predstavil nekaj najpogostejših napak, na katere lahko naletite, ter vam podal nekaj nasvetov za popravilo vložka. V primeru neuspešnega popravila pa vam priporočam, da poiščete profesionalno pomoč.

   Nekatere pogoste napake, povezane z vložkom za SIM in SD kartice, vključujejo:

   • Zagozditev kartice: Včasih se lahko kartica zagozi v vložku, zaradi česar jo je težko odstraniti ali vstaviti. To se lahko zgodi zaradi nepravilnega vstavljanja ali mehanske okvare vložka.
   • Poškodovan vložek: Fizične poškodbe vložka, na primer upognjeni pini ali poškodovane kontaktne točke, lahko povzročijo težave pri zaznavanju SIM kartice ali SD kartice.
   • Slaba povezava: Včasih se lahko zgodi, da vložek za SIM in SD kartice ni pravilno priključen na matično ploščo telefona. To lahko povzroči težave pri branju kartic.


   Če želite poskusiti sami popraviti vložek za SIM in SD kartice, lahko upoštevate naslednje korake:

   1. Preverite pravilno vstavljanje kartic: Prepričajte se, da ste SIM kartico in SD kartico pravilno vstavili v ustrezne reže v vložku. Poskrbite, da bosta kartici pravilno poravnani s kontakti in ju nežno potisnite v reže.
   2. Preverite vidne poškodbe: Oglejte si vložek za morebitne vidne poškodbe, kot so ukrivljeni pini ali poškodovane kontaktne točke. Če opazite kakršnekoli poškodbe, lahko poskusite nežno poravnati ukrivljene pini ali se odločite za zamenjavo vložka.
   3. Preverite povezavo: Če menite, da je težava v slabem stiku med vložkom in matično ploščo, lahko poskusite odstraniti vložek, očistiti kontakte in ga nato ponovno namestiti. Prepričajte se, da je vložek pravilno poravnan in ga trdno pritisnite, da zagotovite dobro povezavo.


   V primeru, da samopopravilo ni uspešno ali niste prepričani v svoje sposobnosti, vam priporočam, da poiščete strokovno pomoč. Mobistekel ima izkušene tehnike, specializirane za popravila Xiaomi telefonov, in so vam na voljo za kakovostno popravilo vložka za SIM in SD kartice.

   Ne pozabite, da je pomembno, da se pri popravilih telefonov vedno obrnete na strokovnjake, saj nepravilno izvedena popravila lahko povzročijo dodatne težave ali celo trajno škodo na napravi. Upam, da vam je to besedilo v pomoč pri opisovanju popravil vložka za SIM in SD kartice na Xiaomi telefonih. Če imate še kakršna koli vprašanja, smo tu, da vam pomagamo.

   Diagnostika in pregled vaše Xiaomi naprave

   Pri Mobisteklu se zavedamo, kako pomembno je, da imate popoln pregled nad težavami na vaši Xiaomi napravi ter jasno predstavo o stroških popravila. Zato smo vzpostavili postopek diagnostike in pregleda, ki vam omogoča, da pred začetkom popravila natančno veste, kaj so težave in kakšna je cena popravila. Ko prinesete svojo Xiaomi napravo k nam v popravilo, jo naši izkušeni serviserji najprej temeljito pregledajo oziroma diagnosticirajo. Naša ekipa natančno pregleda strojno in programsko opremo, preveri funkcionalnost vseh komponent ter preuči morebitne napake ali okvare. Ko je diagnostika zaključena, vam posredujemo celovito poročilo o stanju vaše naprave. V tem poročilu vam podrobno razložimo ugotovljene težave in okvare ter vam prikažemo, kako te težave vplivajo na delovanje vaše Xiaomi naprave. Poleg tega vam tudi posredujemo predlog za popravilo, skupaj s ceno popravila. Naš cilj je, da ste kot stranka v celoti seznanjeni z vsemi pomembnimi informacijami o vaši napravi, preden se odločite za nadaljnje korake. Tak pristop zagotavlja transparentnost in zaupanje med nami in stranko. Želimo, da se počutite udobno pri sprejemanju odločitev o popravilu vaše Xiaomi naprave in da imate popolno kontrolo nad celotnim postopkom.

   Zaščitna stekla ter ovitki za Xiaomi telefon

   Vedno je pametno, da po popravilu telefona nadaljujete z zaščito svoje naprave. To lahko najbolje storite z zaščitnimi stekli in ovitki, ki so bistveni za ohranjanje optimalnega stanja vašega telefona in za preprečevanje morebitnih poškodb.

   V našem servisu Mobistekla smo ponosni na našo obsežno zbirko zaščitnih stekel in ovitkov, zlasti za priljubljene modele Xiaomi telefonov. Na voljo imamo zaščito za vse modele, kot so:

   • Xiaomi Mi 11 Ultra
   • Xiaomi Mi 11
   • Xiaomi Mi 10T Pro
   • Xiaomi Mi 10T
   • Xiaomi Mi 10T Lite
   • Xiaomi Redmi Note 10 Pro
   • Xiaomi Redmi Note 10
   • Xiaomi Redmi 9
   • Xiaomi Poco X3 NFC
   • Xiaomi Mi Mix 4
   • Xiaomi Redmi Note 9
   • Xiaomi Redmi Note 9 Pro
   • Xiaomi Mi 10 Lite
   • Xiaomi Mi 9T
   • Xiaomi Mi 9T Pro
   • Xiaomi Redmi Note 8
   • Xiaomi Redmi Note 8 Pro
   • Xiaomi Redmi 8
   • Xiaomi Mi A3
   • Xiaomi Mi Mix 3


   Zaščitne rešitve za vaše telefone so na voljo v raznolikih barvah, materialih, kot so trda plastika, mehki silikoni, pravo usnje in tkanine, ter v številnih privlačnih vzorcih in dizajnih.

   Razumemo, da je izbira idealne zaščite za telefon lahko zapletena, zato je naše usposobljeno osebje vedno pripravljeno, da vam pomaga pri izbiri najboljših zaščitnih stekel in ovitkov za vaš telefon.

   Ponujamo ugoden servis za različne zaslone tako ravne ekrane, kakor zaobljene.

   Smo eden redkih servisov, ki vam lahko ponudi menjavo stekla na zaobljenih zaslonih, kot so:

   • Xiaomi Mi 10
   • Xiaomi Mi 10 Pro
   • Xiaomi Mi 10 Ultra
   • Xiaomi Mi Note 10
   • Xiaomi Mi Note 10 Pro
   • Xiaomi Mi Note 10 Lite
   • Xiaomi Mi 11
   • Xiaomi Mi 11 Pro
   • Xiaomi Mi 11 Ultra
   • Xiaomi Mi 11 Lite


   Ker pa smo si ljudje različni in imamo različne želje, vam ponujamo tudi obnovljeje zaslone z manjšimi vizualnimi napakami po močno znižani ceni.

   Če se slučajno zgodi, da rezervnega dela nimamo na zalogi, ga bomo samo za vas naročili in vas ob prejemu tudi obvestili. Status vašega telefona si lahko pogledate na naši sledilni strani - Preverite status popravila vaše naprave!. Ko je popravilo zaključeno pa vas o tem obvestimo po e-mailu in telefonu.

   Kako poteka servis in prevzem Xiaomi naprave?

   Če niste prepričani, kaj je narobe z vašim telefonom, nas lahko pokličete ali pišete in z veseljem vam bomo pomagali napravo diagnosticirati. Še bolje pa bo, da se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani na Tržaški cesti 5 in bo serviser vašo napravo temeljito pregledal in vam sporočil napako. Za popravilo ali servis Xiaomi in drugih naprav smo za vas na voljo na info@mobistekla.si ali na telefonski številki 051 494 000.

   Telefon lahko prevzamete osebno, vam ga pošljemo po pošti ali pa vam ga na dom ali službo pripelje naša kurirska služba (velja za Ljubljano).

   Iščete pooblaščen servis za Xiaomi naprave?

   V primeru, da gre za fizično poškodbo, stik naprave s tekočino, starejšo napravo ali nepravilno uporabo izdelka, vam proizvajalec v skladu s pogoji garancije ne priznava.

   Če vaša Xiaomi naprava potrebuje popravilo in vam garancija ne velja, se lahko obrnete na nas, saj smo specializirani servis za Xiaomi naprave. Kot profesionalen servis z več kot 10 letno tradicijo smo pravi naslov za popravilo vaše naprave, saj imamo izkušnje s popravili različnih modelov Xiaomi telefonov, Xiaomi tabličnih računalnikov in Xiaomi prenosnikov.

   Če ste torej v iskanju zanesljivega in kakovostnega servisa za vašo Xiaomi napravo, smo vam na voljo. Pripororčamo vam, da se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani na Tržaški cesti 5. Naša ekipa strokovnjakov bo vašo napravo temeljito pregledala, diagnosticirala težavo in izvedla popravilo z uporabo originalnih nadomestnih delov. Naš cilj je, da vaša Xiaomi naprava deluje kot nova!

   Na tej povezavi lahko najdete uradno spletno stran proizvajalca Xiaomi Slovenija

   Slovenska podpora in servis za Xiaomi naprave v Ljubljani.

   Zavedamo se, da so naprave v današnjem času postale nepogrešljiv del našega vsakdana in da težave z njimi lahko povzročijo veliko nevšečnosti. Zato smo vam vedno na voljo, če imate kakršnakoli vprašanja ali težave z vašo napravo.

   Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi preko e-pošte na naslovu info@mobistekla.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051 494 000. Naša prijazna in strokovno usposobljena ekipa bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja in vam pomagala pri reševanju morebitnih težav.

   Pri nas ne nudimo le kakovostnih storitev popravil, temveč tudi kakovostno podporo strankam. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vašo težavo in vam omogočili brezskrbno uporabo vaše naprave.